JEAN PAUL MYNE Gold keratine behandeling in Helmond

Mijn naam is Lieke en ik ben keratine specialist van het merk Jean Paul Myne. Interesse? Maak dan een afspraak bij mijn salon Haar Passie in Helmond. Lees hieronder meer informatie over de Jean Paul Myne Gold keratine behandeling.

Wat is keratine?

​Keratine zit onder andere in ons haar, huid en nagels. Keratine is een lichaamseigen stof die ons beschermt. Maar het zorgt ook voor herstel van ons haar, huid en nagels. Dit is de reden dat keratine vaak wordt toegevoegd aan professionele verzorgings- en haarproducten. Keratine is dus erg belangrijk. Zeker wanneer je te maken hebt met pluizig, dof of zelfs beschadigd haar. Oorzaak hiervan is vaak het intensief föhnen, verven of straightenen van ons haar. Gelukkig is er een oplossing: de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne.

Wat is het nut van een keratine behandeling?

Een haarbehandeling met keratine herstelt de verloren proteïne in ons haar. Voor mooi zacht, perfect in model en glanzend haar. Maar een keratine behandeling heeft ook een ander voordeel. Wil jij graag permanent stijl haar? Dan kun je daar voor kiezen, ongeacht wat voor haartype je hebt. Zeg maar vaarwel tegen je stijltang en hallo tegen je gezonde stijle haren.

Waarom de keratine behandeling van het merk Jean Paul Myne?

Jean Paul Myne is een bekend Italiaans merk met hoogwaardige - met name gezonde - kwaliteitsproducten. De keratine behandeling van Jean Paul Myne bevat geen gevaarlijke stoffen. Deze haarbehandeling is dus veilig en levert een prachtig resultaat!

Is het percentage aan keratine in je haar afgezwakt? Vaak zijn dan de zwavelbruggen

ook beschadigd of zelfs kapot. Met de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne pers ik het keratine gehalte in je haar en breng ik het keratine peil weer op volle kracht. Ook de zwavelbruggen worden weer herstelt dankzij de Jean Paul Myne keratine behandeling.

Wat is de prijs en duur van de behandeling?

De prijs hangt af van de lengte en dikte van je haar. Maar ook of je voor de permanent stijl optie kiest. De behandeling duurt zo'n 4 tot 5 uur. De prijs varieert tussen de €100 en de €350. Het is wel belangrijk dat je je haar daarna blijft verzorgen met de Jean Paul Myné shampoo.

 

Heb ik je interesse gewekt? Boek dan gratis hier je advies gesprek in. Of maak direct een afspraak bij mijn kapsalon in Helmond. Hieronder zie je een voor, tijdens en na foto van de keratine behandeling in mijn salon in Helmond.