Jean Paul Myne

JEAN PAUL MYNE Gold keratine behandeling in Helmond

Wij zijn gespecialiseerd in de keratine behandelingen van het merk Jean Paul Myne. Interesse? Maak dan online een afspraak in onze salon Haar Passie in Helmond. Lees hieronder meer informatie over de Jean Paul Myne Gold keratine behandeling.

Wat is keratine?

​Keratine zit onder andere in ons haar, huid en nagels. Keratine is een lichaamseigen stof die ons beschermt. Maar het zorgt ook voor herstel van ons haar, huid en nagels. Dit is de reden dat keratine vaak wordt toegevoegd aan professionele verzorgings- en haar producten. Keratine is dus erg belangrijk. Zeker wanneer je te maken hebt met pluizig, dof of zelfs beschadigd haar. Oorzaak hiervan is vaak het intensief föhnen, verven of stijlen van ons haar. Gelukkig is er een oplossing: de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne.

Wat is het nut van een keratine behandeling?

De keratine behandeling is van het merk Jean Paul Myne is niet slecht voor je haar. Een haar behandeling met keratine herstelt de verloren proteïne in ons haar. Voor mooi zacht, perfect in model en glanzend haar. Maar een keratine behandeling heeft ook een ander voordeel. Wil jij graag permanent stijl haar? Dan kun je daar voor kiezen, ongeacht wat voor haartype je hebt. Ook mannen kunnen hun haar permanent laten stijlen. Zeg maar vaarwel tegen je stijltang en hallo tegen je gezond stijl haar.

Waarom de keratine behandeling van het merk Jean Paul Myne?

Jean Paul Myne is een bekend Italiaans merk met hoogwaardige - met name gezonde - kwaliteitsproducten. De keratine behandeling van Jean Paul Myne bevat geen gevaarlijke stoffen. Deze haar behandeling is dus veilig en levert een prachtig resultaat!

Is het percentage aan keratine in je haar afgezwakt? Vaak zijn dan de zwavelbruggen

ook beschadigd of zelfs kapot. Met de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne pers ik het keratine gehalte in je haar en breng ik het keratine peil weer op volle kracht. Ook de zwavelbruggen worden weer herstelt dankzij de Jean Paul Myne keratine behandeling.

Wat is de prijs en duur van de behandeling?

De prijs hangt af van de lengte en dikte van je haar. Maar ook of je voor de optie tot permanent stijl kiest. De behandeling duurt gemiddeld tussen de 2 en 7 uur. De prijs varieert tussen de €150 en de €500 excl. producten. Het is belangrijk dat je jouw haar de eerste maanden na de behandeling blijft verzorgen met de Jean Paul Myné producten.

 

Let op: wij kunnen geen prijs indicatie en advies geven door de telefoon of via de mail. Gelieve hiervoor een online afspraak in te plannen. Wij kunnen dan naar uw wensen luisteren en uw haar beoordelen zodat u een eerlijk advies krijgt over wat past en kan.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Boek dan gratis hier een advies gesprek in. Hieronder zie je een voor en na foto van de keratine behandeling in onze kapsalon in Helmond.

Jean Paul Myne - haar permanent stijlen