IMG_1979.PNG

JEAN PAUL MYNE Gold keratine behandeling in Helmond

Mijn naam is Lieke en ik ben keratine specialist van het merk Jean Paul Myne. Interesse? Maak dan een afspraak bij mijn salon Haar Passie in Helmond. Lees hieronder meer informatie over de Jean Paul Myne Gold keratine behandeling.

Wat is keratine?

​Keratine zit onder andere in ons haar, huid en nagels. Keratine is een lichaamseigen stof die ons beschermt. Maar het zorgt ook voor herstel van ons haar, huid en nagels. Dit is de reden dat keratine vaak wordt toegevoegd aan professionele verzorgings- en haar producten. Keratine is dus erg belangrijk. Zeker wanneer je te maken hebt met pluizig, dof of zelfs beschadigd haar. Oorzaak hiervan is vaak het intensief föhnen, verven of stijlen van ons haar. Gelukkig is er een oplossing: de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne.

Wat is het nut van een keratine behandeling?

Een haar behandeling met keratine herstelt de verloren proteïne in ons haar. Voor mooi zacht, perfect in model en glanzend haar. Maar een keratine behandeling heeft ook een ander voordeel. Wil jij graag permanent stijl haar? Dan kun je daar voor kiezen, ongeacht wat voor haartype je hebt. Zeg maar vaarwel tegen je stijltang en hallo tegen je gezond stijl haar.

Waarom de keratine behandeling van het merk Jean Paul Myne?

Jean Paul Myne is een bekend Italiaans merk met hoogwaardige - met name gezonde - kwaliteitsproducten. De keratine behandeling van Jean Paul Myne bevat geen gevaarlijke stoffen. Deze haar behandeling is dus veilig en levert een prachtig resultaat!

Is het percentage aan keratine in je haar afgezwakt? Vaak zijn dan de zwavelbruggen

ook beschadigd of zelfs kapot. Met de Gold keratine behandeling van Jean Paul Myne pers ik het keratine gehalte in je haar en breng ik het keratine peil weer op volle kracht. Ook de zwavelbruggen worden weer herstelt dankzij de Jean Paul Myne keratine behandeling.

Wat is de prijs en duur van de behandeling?

De prijs hangt af van de lengte en dikte van je haar. Maar ook of je voor de permanent stijl optie kiest. De behandeling duurt zo'n 3 tot 7 uur. De prijs varieert tussen de €100 en de €500 excl. producten. Het is belangrijk dat je je haar de eerste maanden na de behandeling blijft verzorgen met de Jean Paul Myné producten.

 

Let op: Ik kan geen prijs indicatie en advies geven door de telefoon of via de mail. Gelieve hiervoor een online afspraak in plannen. Ik kan dan naar uw wensen luisteren en uw haar beoordelen zodat u een eerlijk advies krijgt over wat past en kan met prijs indicatie.

 

Heb ik je interesse gewekt? Boek dan gratis hier je advies gesprek in. Hieronder zie je een voor en na foto van de keratine behandeling in mijn kapsalon in Helmond.

0B743807-5F3F-475B-A96C-7D313B2B1317.JPG